Chevrolet Orlando – Sjusitsig flexibilitet förenas med modern design

Chevrolet Orlando – ett familjefordon med djärv design som är lika mångsidig inuti som den är snygg på utsidan. Den ena sekunden transporterar den sju personer utan problem, den andra är stolarna nedfällda och bilen är full med möbler. Orlando har 16 olika säteskombinationer och därmed är den i alla högsta grad ett anpassningsbart fordon.

Iögonenfallande design

Med sitt slående utseende vittnar Orlando om din personlighet – en bil som med sitt attraktiva utseende definitivt syns bland mängden. Orlando finns tillgänglig i en mängd snygga färger från “Smokey Grey” till “Velvet Red”. Aluminiumfälgar kommer som standard på utrustningsnivåerna LT, LTZ och LTZ+.

Allt handlar om flexibilitet

En sjusitsare måste kunna göra så mycket mer än att bara rymma sju personer – idag handlar allt om mångsidighet. Behöver du få plats med vänner, bagage, hundar eller golfbags? Orlandon har både tillräckligt med stolar och förvaringsutrymmen för att det ska vara möjligt. Orlando är verkligen det du vill att den ska vara. Utöver 16 olika säteskombinationer hittar du också en mängd utrymmen där du kan förvara eller gömma dina personliga saker.

Stilfull design på interiören

Orlando är precis lika snygg på insidan som den är på utsidan. Interiörens höjdpunkt består av en Corvette-inspirerad dubbel cockpit, medan eleganta paneler flyter likt vågor genom den rymliga kupén.

Mätare och instrument är intuitivt placerade, med ljud- och MP-kontroller antingen i ratten eller nära intill på instrumentbrädan. Chevrolets isblå bakgrundsbelysning lyser upp instrumenten så att de är enkla att avläsa. Passagerare kommer utan tvekan att finna Orlandon förvånansvärt rymlig med gott om plats för ben och huvud.

Säkerhet tas på allvar – nu med 5 stjärnor i NCAP

Man vet att säkerhet är en prioritet för dig. Därför har Orlandon den allra senaste krockkuddstekniken och den är utrustad med inte mindre än 6 krockkuddar. Dubbla ISOFIX-fästen finns som standard på alla Orlando-modeller (för användning tillsammans med ISOFIX-bilbarnstolar).

Orlando är utrustad med en hård förstärkt säkerhetsbur som har ett krockabsorberande system och som minskar effekten av en eventuell krock och skyddar föraren och passagerarna i bilen.

Elektronisk stabilitetskontroll finns som standard

Systemet för elektronisk stabilitetskontroll (ESC) tillhandahåller dragkraftskontroll för att undvika slirning genom att automatiskt tillämpa korrigerande bromsning på lämpliga hjul så att du återfår kontrollen snabbare.

Parkeringshjälp

Parkering har också blivit säkrare. Utrustningsnivåerna LT, LTZ och LTZ+ erbjuder ett intelligent system för parkeringshjälp som skyddar fordonets exteriör mot onödig skada.

Prestanda vid behov

Dynamisk bilkörning tillhandahålls av en mängd olika motorer från en 1,8 liters bensinmotor med fem växlar till en 2,0 liters dieselmodell som både finns som automatväxlad eller manuell med sex växlar. Bensin eller diesel, manuell eller automatisk – det spelar ingen roll vilken typ av motor eller växellåda du väljer; bilkörningen är alltid lika dynamisk och det går alltid mjukt att växla och bilen drar tunga laster lika kraftfullt som den transporterar flera passagerare.

Orlandon må vara lika mångsidig som en MPV, men körupplevelsen är oöverträffad inom samma fordonssegment. I kurvorna greppar den stadigt om vägen och på landsvägar finner den sig till rätta för en angenäm åktur oavsett förhållanden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *